Világcsend - Hang Nélkül 2 🎬Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉

📞 Discord felületünk: discord.gg/BmqhrYuKeZ
🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
🎮 Twitch: bit.ly/2Nq2NoS
📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

Megjegyzés 

 1. Adro Chilli

  Adro Chilli

  3 napja

  Nekem kifejezetten tetszett amikor hangos jumpscarek voltak, legalább ebben a filmben az ijesztésig felépítettek mindig egy feszült szituációt. Színészek is nagyon jók voltak.

 2. Abyzou 8

  Abyzou 8

  23 napja

  Nekem mocskosul tetszett a film,mondjon bárki bármit a hanggal meg amit játszottak egész film alatt ami téged idegesített Zoly belém az olyan adrenalint robbantott mikor ilyen hiper érzékenyen folyt a víz vagy a síket csajról azaz hang nélküli jelenetről váltottunk a hallás képes apjára baszott nagy hanggal :D az ASMR-tól be tudnék hányni annyira idegesít de itt jó volt és a Last of Us érzés megvolt a felnőtt szakállas,meg a kislány koborolnak a szétesett világban ahol vannak klikkerek ;)! Mondjuk tény sokat segített volna ha a bal kezemtől 5 széknyire nem sutyorog végig 3 csodagyerek..mert ennyi erővel otthon is megnézhette volna ott pofázhat.

 3. Csakegy Senki

  Csakegy Senki

  24 napja

  van egy konfliktus..... pl a farm kornyeke be van vetve zold kukival kozben a napok szama 470+ a kuki eletciklusa kevesebb mint 1 ev.... nos ha a szornyek mindent hallanak? akkor hogy tudta geppel megmuvelni bevetni a foldet? ha szornyek elott vetette el? akkor mar nem tudta a termest learatni es a kuki osszel telen kiszarad..... szoval igy ellentmondas van.... de ettol meg jo film volt!

 4. Zsuzsanna Tanko

  Zsuzsanna Tanko

  27 napja

  Azt nem értem a végén a kis srác,mi a turónak megy fel? Csak mert unatkozik,mert fél,mert keres valamit? Vagy simán csak csali akart lenni. Nemtudom elképzelni,ha tudja mi van kint és ott ahol van, valamivel biztosabb hely, miért. A másik , igen a lábak. Ha van aki cipőben is túl tudott élni. Nem lett volna jó egy zokni, vagy egy zokni cipő?Lehet csak én vagyok túl gondolkodó, de ezek a kérdések vannak bennem a film után. Meg egy ilyen helyzetben ha van gyerek akinek oxigén kell, ezért vagy azért, csak az utolsó pillanatban nézem meg? Szűlőként a gyerekek az elsők. Azért van egy két pont ahol zavart éreztem az erőben. Köszönöm a videót.

 5. KundK

  KundK

  28 napja

  Nem nagy durranas a film, de az első résznél jobb. Viszont a hangkeverés 5*-os. Aki moziban nézte meg annak nagy élmény volt. Nem nagyon készülnek mostanában filmek ilyen jó haggal. És ezt tényleg csak moziban érdemes megnézni. Otthoni ilyen-olyan surround systemekkel korántsem akkora élmény.

 6. Dani szabó

  Dani szabó

  28 napja

  az első részénél én a kukoricaföldön égtem ki... mármint az még oké hogy megmagyarázzák hogy kézzel is el lehet vetni ám, de azt már tuti senki nem fogja megértetni velem hogy mégis minek ennyi kukorica? haszonállatok nincsenek, ember nem eszi...

 7. Tünde Melinda Szászy

  Tünde Melinda Szászy

  29 napja

  Nekem pont ez a bajom ezzel a filmel is! Lehúznak 800 bőrt róla, mire jön egy előzmèny film, addig meg....nekem nem jön be, bocs!

 8. Shon814

  Shon814

  Hónapja

  egy fos volt az első rész is.. megbántam h pazaroltam ennyi időt az életemből mégha ingyen is és a gépemen.. még 1x nem követem el ezt a hibát.. nézze meg akinek 2 anyja van..

 9. Gábor Zomodi

  Gábor Zomodi

  Hónapja

  kérem sgitsetek meg lehetalálni teljesfilben ezta filmet.

 10. csak

  csak

  Hónapja

  38 mp-ig lehetett bírni. Addig nem tévedtél.

 11. Chocolate Bunny8

  Chocolate Bunny8

  Hónapja

  Bárcsak ne szabadultál be volna a moziba xd

 12. Icu Berta

  Icu Berta

  Hónapja

  A cipő használata vagy nem használata. Akik csapatban vannak vagy családdal (3 főnél több a csapat), egy személyként vagy csak felnőttekkel sima liba alapon mehet a cipő. Ugyanis ott mindenki könnyebben ügyel magára jobban tud egyénként is érvényesülni. De ha van egy felnőtt 3 gyerekkel akkor nagyon, nagyon elővigyázatosnak kell lenni. Nem tudnak úgy szét széledni. "Anyának" muszáj egyben tartani mindent. Ezért vannak meztenláb. Szerintem. Nem magára a menekülésre van hangsúlyozva a család, hanem a helyzethez való alkalmazkodás hoz.😊

 13. Betyar Marci

  Betyar Marci

  Hónapja

  Imádkoztam, h ne Zoli kapja ezt a kritikát de nem jött össze ahogy a videó se:/

 14. norbert arhangelsky

  norbert arhangelsky

  Hónapja

  De meg basznam ezt az Emiliat 😘😘😘😘😘

 15. Bogár Gergely

  Bogár Gergely

  Hónapja

  Ez a film egy olyan alternatív dimenzióban játszódik ahol senki sem horkol.

  • Zolka001

   Zolka001

   Hónapja

   Horkoltak benne, csak azokat megették a fosszák.😁

 16. Rozsigeri Gaming

  Rozsigeri Gaming

  Hónapja

  Zoli mindent lehú....bazdmeg

 17. Players Shop

  Players Shop

  Hónapja

  Arra esetleg még csak véletlen sem gondolt senki, hogy 1: ezeket a lényeket ótvarosan meg lehetne szopatni, mondjuk hang-csapdákkal. Jó nagy zaj, gyertek ide, aztán mehet a darálás. Nem mellesleg egy páncélos hadtest vagy egy légi csapás ezekből hamar lecsót csinálna. De itt... kiirtódik szinte e teljes emberiség. Ez azért vicc kategória, nah. ;) 2: egy tanyasi farmer (véletlenül!) rájön az ezer éves cuccaival, hogy van olyan frekvencia, ami megkergíti (kiüti) ezeketa dögöket. Nahhááát... És amíg ezek a lények "négylábon" kirtották az emberiség 99% -át, minden kontinensen (nhyilván, ugye) addig a naaagy koponyák a füld alatti szuper bunkereikben mi a nagy büdös getoszt csináltak?? Erre egy idióta is rájönne pikk-pakk, max 10 perc alatt. Ez olyan, mint amikor egy "nagyoin jól látó" lény ellen meg fény-fegyvert vetünk be, mert a dög túl érzékeny (hisezn pont emiatt olyan jó az érzékelése). Szóval klassz kis film, de ilyen alap blődségekkel valahogy nálam kinyírták ezt az univerzumot, elég alaposan. Lehetett volna csinálni ugyanezzel az elvvel valami egy-szörny-levadászós-horrort simán csinálni. Ott még ezeket el lehetne nézni. Nade ilyen poszttapokaliptikus mesét erre felhúni... Miééért ???

 18. Bence Berencsi

  Bence Berencsi

  Hónapja

  Nekem sem rémlik hogy mi a pöcsért vannak mezítláb lehet nem esett útba egy Ázsia center....😃

 19. Robert Schäffer

  Robert Schäffer

  Hónapja

  Mondja már el nekem valaki.....már mégis M A BÜDŐS TOSZÉRT lett volna a Hang nélkül kimagasló film? És miért volt ennyire overhypeolva? Szerintem egy borzasztóan ostoba film volt. És persze a maga kis 2 órácskájában elszórakoztatott casual módon. Így a célját valahol elérte.....szórakoztatott. De azért a kimagaslótól vagy zseniálistól messze állt.

  • Márton Kiss

   Márton Kiss

   21 napja

   Szerintem az első rész azon kívül hogy szép és igényes volt, a filmipar egyik legnagyobb szarja volt..... Esküszöm nem idegesített m,ég ennyire film mint az egy. Csak hogy egy hibát kiemeljek a sok közül ami miatt teljesen szétidegesített a film, elmentek a vízeséshez ahol van tiszta víz szép zöld fű, lehet rendesen élni hangosan beszélni stb (ugye ott üvöltöttek is) de nem költöztek oda, hogy ott éljenek :D Marha logikus volt tényleg, főleg úgy hogy tudták hogy lesz gyerekük is, szóval lett volna idő hogy csak nem a házba kéne baszakodni. A másik ahogy a férje meghalt. Több helyen üti egymást az, hogy ott simán el tudott volna menekülni nem kellett volna feláldoznia magát. Van még sok ilyen orbitális hiba ami miatt az egész egy vicc volt semmi több. (kimagasló alkotás :D :D :D hagyjuk is.-) A 2 szerintem viszont jól sikerült, de hamar és kérdések között lett vége.

  • Alexandra Renáta Vankóné Molnár

   Alexandra Renáta Vankóné Molnár

   Hónapja

   Abstzolút egyet értek, bár nekem még ennyire se tetszett, mi moziban néztük anno, majdnem kisétáltunk a moziból, annyira sz@r volt :D

 20. Péter Vágvölgyi

  Péter Vágvölgyi

  Hónapja

  4:50 - hubuild.info/cycle/vide/jNCVnaaXtaF9ppU

 21. Misztika007

  Misztika007

  Hónapja

  Azért nem hordanak cipőt hogy érezzék a szörnyek mozgása keltette rezgéseket.

 22. Jani SIr

  Jani SIr

  Hónapja

  Hát, én most megnéztem az első részt, eddig elkerültem, mert unalmasnak hangzott... És az is volt! Ráadásul minden történés nagyon mesterkélt...

 23. SnowKid Powell

  SnowKid Powell

  Hónapja

  Megszokhattuk a filmiparban, hogyha horrorról van szó ott Jump Scare is van:D (Nem félünk, csupán egy reflexesünkre hatnak, by Kinson, azt hiszem ő is mondta.) Szerinem mindannyian meg tudjuk számolni egy kezünkön, hogy hány horrorfilm volt, ahol nem éltek ezzel a lehetőséggel:D

 24. István Braun

  István Braun

  Hónapja

  Aki nem érti/tudja, hogy miért előny egy ilyen világban mezítláb mászkálni az nézze meg a retroshock kritikáját. Ott el van magyarázva.

 25. DynamiteDuo

  DynamiteDuo

  Hónapja

  Valaki azt magyarázza el nekem, hogy az első részben miért állt ki a szög abból a lépcsőfokból, amit rendszeresen használtak. Tudom, hogy a nő aztán jól beleléphessen. De logikailag? Hogyan hagyhatták pont a járó vonalban meredeken ágaskodni azt a szöget, amikor rendszeresen azon jártak mezítláb?

  • Jani SIr

   Jani SIr

   Hónapja

   @DynamiteDuo mert bunkó

  • DynamiteDuo

   DynamiteDuo

   Hónapja

   Na de miért olyankor, amikor másokat is veszélybe sodor vele? Tudta, hogy nem csak magát öli meg vele. Mindegy lett volna, hogy öt percet még vár.

  • DynamiteDuo

   DynamiteDuo

   Hónapja

   Igen, kattintgatva néztem a filmet, ezt a részt pont átléptettem. Visszanéztem, és igen, igaz. Bár furcsa, hogyhogy fel tudja hajlítani a szöget a zsák anyaga, ahelyett, hogy az szakadna ki. Arra van valamilyen magyarázat, hogy miért üvöltött a bácsi, akivel szemeztek egy ideig?

  • Jani SIr

   Jani SIr

   Hónapja

   @Daniella E. az csak öngyilkos lett miután meghalt a felesége

  • Jani SIr

   Jani SIr

   Hónapja

   @Lapos Ember milyen szög az basszus hogy annyival vissza lehet hajlítani... Mármint ha egy zsák erősebb mint a szög, akkor hogy verték bele a fába? Fúrtak egy lyukat és odaragasztották?

 26. Darky

  Darky

  Hónapja

  5:00 lábfétis xD

  • Samuel Ivascu

   Samuel Ivascu

   Hónapja

   Ez ugrott be nekem is

 27. DragonTheBigCube

  DragonTheBigCube

  Hónapja

  Logikus válaszokat írtak a kolegák, a zajszint csökkentéssel, mégis nekem van egy olyan érzésem, hogy a nagyobb nézetség miatt a lábfetisisztákat így csalogatták be! XD

  • Louis Kelemen

   Louis Kelemen

   Hónapja

   Hát logikát ahogy van ki lehet dobni az ablakon ha horroról van szó, csak a feszültségért van az egész (bár az is elmúlik ahogy az ember észreveszi a totális baromságokat)

 28. Dick Riddick

  Dick Riddick

  Hónapja

  A cipő nélküli járásnak az ég egy adta világon semmi értelme. Ha nagyon finom járást akarnak, egy vékony bőrdarab vagy bármilyen vékonyabb anyag pár szíjjal rögzítve megfelelő halkságot és védelmet biztosít a talpnak. Mégis mennyi ideig kell a modern világban bandukolni amíg meg nem talál egy rozsdás szöget? Hogy lehet mezítláb értelmesen menekülni miközben a mindenhol jelenlévő szemét szanaszét szabdalja a lábaikat? Vagy ha nem is a szemét, elég egy keményebb parészár, és fertőtlenítő nélkül lehet nézelődni. Valószínűleg fokozni akarták a drámai hatást, és átadni egy üzenetet a modern korra nézve. Dé értelme nem sok van. Én felvennék két-három zoknit a zajtompítás végett, arra meg egy házi sufnituning mokaszint.

 29. P k

  P k

  Hónapja

  Sztem a szörnyek tökre félrementek. Hatalmas fogakkal vannak ellátva erre azt mutatják,hogy szétcsapkodnak az emberek közt majd továbbugranak. Ekkora fogakkal minimum harapnak mint a vadállatok. Na mind1. Az első részhez képest sivár volt. Kár érte.

 30. Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Hónapja

  Nézhető, de semmi extra.

 31. Hoppsza Sára

  Hoppsza Sára

  Hónapja

  Na mikor lesz már végre valahára valami jó kis táncos műsor amire tudunk vigadadni-nevetni!!??

  • Hoppsza Sára

   Hoppsza Sára

   Hónapja

   @Pudvás Dzsáfárka Nah, látod pudvás, az ember jó szívvel tanácsot adni befele neked tene még mindig csak szalámi....az hiányzik neked tene..... szalámi...

  • Hoppsza Sára

   Hoppsza Sára

   Hónapja

   @Pudvás Dzsáfárka Persze, de nem kétszer, hanem legalább háromszor pudváskám,de nem értem hogy miért zavar ez téged.... Mert hát ne is haragugyá nem viccnek szántam... há!

  • Pudvás Dzsáfárka

   Pudvás Dzsáfárka

   Hónapja

   Ezt már a Puzsér videójához is írtad, ide meg kétszer. Nem vagy vicces.

 32. Andor Harányi

  Andor Harányi

  Hónapja

  számomra még mindig mindf*ck, hogy "fegyvertelen csúszómászólények", hogy nullázhatják le az egész emberiséget, lenne veszteség, de az is bisztos hogy 1-2 nagyobb nemzet serege kezdeti bakik ellenére 1-2 nappal később vihorászva darálnák ezeket a dögöket.

  • Andor Harányi

   Andor Harányi

   Hónapja

   @Jani SIr persze mindent megmagyarázz, ha egy gépágyu hangnélküli, és a dögök amúgy kriptoni-tengerimalacok :D

  • Jani SIr

   Jani SIr

   Hónapja

   Az első részben volt egy újság cikk hogy golyóállók a lények... Pár jelenettel később meg a csaj lelövi az egyiket, mert a magas hang megszünteti a golyóállóságot.

 33. Zsolt Borbàs

  Zsolt Borbàs

  Hónapja

  Zoly ajánlom neked Kenny kritikáját ;)

  • Mike Liberty

   Mike Liberty

   Hónapja

   elég valószínű, hogy már megnézte :D Jóban vannak.

 34. Peter Molnar

  Peter Molnar

  Hónapja

  Nem a cipő a lényeg ! Hogy a nyavalyába gyakták le a modern haderőt a földön ilyen véglények? Nem derül ki. Sem az eredetük.Nyilván sok millió tudós meg katonatiszt agyába se fordult meg hogy egy hang alapján támadó jószág valószínüleg érzékeny is arra .Ez kb egy alap dolog , az utolsó józan paraszt is tudja ha már csak a kutyákat vesszük alapul hogy kinyírja őket a bors vagy egy éles hang. Kajak egy siket kis csaj jön erre rá véletlenül? Belövik a légszirénákat mindenhol és máris jobbak az esélyek ...egy helyre mindet és atomot nekik. Jó hogy ilyen hülyének nézik a nézőket hogy egy ctl c ctrl v filmet kapunk és még csak alapvető válaszokat sem kapunk mellé. De nem baj, jön a 3 !

 35. Vivien Petre

  Vivien Petre

  Hónapja

  Én az elso résznek csak a felét láttam, így én sem tudom van-e a meztelen lábakra magyarázat, de alapbol nincs sok logika benne. Alapból az emerek tapla nincs hozzászokva a mezítlábas léthez. A legtobb bennszulott torzs a dzsungelben is hord valamilyen lábbelit. A bor megvastagodhat annyira, hogy ne legyen érzékeny mindenre, de ehhez évek kellenek. Egyébként meg a melegben égeti a lábat a homok, a beton. Konnyen megvághatja magát akár kovel akár uveggel egy városi kornyezetben.Erdoben meg konnyu célpont egy kígyónak. Ha futásra kerul a sor, akkor meg lelassít. Egyetlen elonye, hogy halkabban lehet így járkálni, viszont ezt egy nagyon vékony talpú, akár teljes vászon cipovel is meg lehet oldani.

 36. Punkie Funkie

  Punkie Funkie

  Hónapja

  nekem magyarázat nélkül is az jut eszembe hogy mezítláb halkabbak, bár ugyan akkor jobban fáj ha olyan dologra lépsz rá amire nem kellene, lehet hogy pont ezzel akarják ösztönözni magukat arra hogy jobban odafigyeljenek.

 37. Tamás Vizbor

  Tamás Vizbor

  Hónapja

  minden jó gamer tudja, hogy cipő nélkül halkabbak vagyunk... :D

  • Rajmund

   Rajmund

   20 napja

   És lassabbak.

 38. Kvikveg

  Kvikveg

  Hónapja

  ezt a videót hang nélkül néztem hogy teljes legyen az élmény, így viszont nem tudom miről volt szó benne

  • crepkey

   crepkey

   Hónapja

   Zseniális duma :)))))))))))))))))

 39. Norbert Bartucz

  Norbert Bartucz

  Hónapja

  Mezítlábas résznél, elképzelhető, hogy a csapdák miatt volt jobb így menni(?) De ezt csak a kritikából gondolom, még nem láttam a 2. részt

 40. Senkik Krónikása

  Senkik Krónikása

  Hónapja

  Számomra ugyan az volt ,mint az első. :D Semmi újdonságot nem tapasztaltam.

 41. richko

  richko

  Hónapja

  Horror filmeket Kinsonnak kéne bemutatni.

 42. Kondor Ármin

  Kondor Ármin

  Hónapja

  Szerintem azért nem hordanak cipőt, mert így csendesebben tudnak lépkedni.

  • Hoppsza Sára

   Hoppsza Sára

   Hónapja

   Vág az eszed Tóbiás....

 43. Zalán Radács

  Zalán Radács

  Hónapja

  Én azért kíváncsi lennék ,mi történne ha egy ilyen lényt bedobnánk egy nyüzsgő város belvárosába pl.:New York. Gondolom akkora zaj érné ,hogy nem tudna mit reagálni így gyötrelmes halált halna.

 44. Gombos Norbert

  Gombos Norbert

  Hónapja

  1 cipőtalpnyi bőrkeményedés volt a talpukon, ugyhogy feleslegessé vált a cipő.

 45. István Serbán

  István Serbán

  Hónapja

  Emberközeli post-apokaliptikus téma lAsT oF uS. Persze a pisztoly meg John Wick, az autóvezetés meg Gta.

  • Mike Liberty

   Mike Liberty

   Hónapja

   hát, most bocsi, de mi 3-an mentünk moziba, és egy emberként mondtuk számtalanszor, hogy mennyire Last of Us. Nem azért, mert csak azt ismerjük poszt-apokaliptikus témában, hanem mert tényleg olyan a hangulatisága. A vágatlan kocsival menekülés beltérrel, a pusztában bóklászás egy férfival és egy kislánnyal, a vonatroncs loot-olása igencsak hasonló. Nem véletlen, hogy Zoly-nak is ez jutott eszébe, meg még sok száz másik embernek, aki nézte.

  • Darth hugymurugy Vectivus

   Darth hugymurugy Vectivus

   Hónapja

   Azért lasf of us mert van egy gyerek aki ártatlanul néz ki az egyik szereplő hordja a hátán, és csúnya lények akik embereket TÁMADNAK. Szerintem a hang nélkül rettenesen túlértékelt cucc az 1,2 kritikáji alapján, már rég hangcsapdákon kéne lógniuk az alieneknek, ha ennyire mennek a hangra

 46. RageOfChromy

  RageOfChromy

  Hónapja

  Azért vették le a cipőt, mert sokkal halkabb ha taposóaknára lépnek :D :D

 47. Neno0204

  Neno0204

  Hónapja

  Moziba semmiképp sem nézném meg , mert az első részt is végig szenvedtem a sok hangoskodó miatt ...

 48. Nagy Tamás

  Nagy Tamás

  Hónapja

  Mezítláb sokkal halkabban lehet közlekedni. Cipőben még ha lassan is mész akarva, akaratlanul is zajt fog csapni

 49. Daikini0

  Daikini0

  Hónapja

  Egyre jobban furdalja az oldalam, hogy a 0:23-nál lévő híd hol lehet, mert már a sokadik filmben látom, és annyira ismerős, már rátennék egy 1000-est, hogy ez itt Magyarországon van, vagy a közvetlen szomszédban. Valaki tudja? Az Újpesti északi összekötőre hasonlít a legjobban, de nem az.

  • csimpanzfing

   csimpanzfing

   Hónapja

   A híd neve: Springtown Truss Bridge. New York államban található

 50. Benjámin Keveházi

  Benjámin Keveházi

  Hónapja

  Sorozatnak kellet volna lenni, nem filmnek

  • Jani SIr

   Jani SIr

   Hónapja

   Őszintén szólva már az első film felénél csak kifogásokat kerestek az írók hogy a karaktereket zaj csinálásra kényszerítsék mesterkélt történésekkel.

  • Gabi 258

   Gabi 258

   Hónapja

   Pont ez jutott eszembe amikor említette a Last of us- t .Ha abból lehet akkor enniy erővel ebből is lehetne.Végül is ez az alap mechanika (hang nélküliség) folyamatosan tartható lenne.

 51. Gemma Horváth

  Gemma Horváth

  Hónapja

  Sziasztok. Lehet csak én látom így, de mivel gyerekkorom óta rengeteget vagyok mezítláb, gondoltam megosztom, hogy ekkor sokkal könnyebb úgy lépni, hogy az csendben menjen, mert ha érzem mivan a talpam alatt megtapasztalom mi, hogy roppan. Mint például a famászás, ha cipőben vagyok a súrlódás hangosabb és könnyebben is csúszik meg a lábam. Mezítláb pedig tapad és a lábujjak is segítenek. Ráadásul egy idő után a meleg talajra és a szùrósabb felületre is könnyedén lépek. Csak az én véleményem! 😅

 52. zolibaloga

  zolibaloga

  Hónapja

  Szereti a rendező a lábakat ( vicc ) :) és mi van akkor?!

 53. jabuci

  jabuci

  Hónapja

  A cipőtalp nyikorog. A martfűi rém pl. konkrétan ezen bukott le.

  • norbert arhangelsky

   norbert arhangelsky

   Hónapja

   @jabuci Én a milotai gyilkos vagyok

  • jabuci

   jabuci

   Hónapja

   @norbert arhangelsky Lehet. Viszont ha igazad van, akkor ez egy lényeges különbség!

  • norbert arhangelsky

   norbert arhangelsky

   Hónapja

   Az nyekergett

 54. Hunor Miklos

  Hunor Miklos

  Hónapja

  Én csak azt nem értem, hogy az emberiség miért nem lőtte szarrá ezeket az agyatlan kapakezű sáskákat, akiknek annyi a skilljük hogy jól hallanak, de vakok mint a segglyuk...dramaturgia 0

 55. Tamás Lőrincz

  Tamás Lőrincz

  Hónapja

  Biztos jó a kritika, de én ezt úgy néztem meg, ahogy azt illik: hang nélkül...

  • Hoppsza Sára

   Hoppsza Sára

   Hónapja

   @Chocolate Bunny8 ÉN is bölcsen cselekedtem hogy meglátogattam a pincében található öt literes házi pálinkát..!!!! Most már bölcsességek tömkelegèvel vagyok tele.... és jól érzem magamat!!!!!😆😆😆😆😆🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺☝️☝️☝️☝️

  • Chocolate Bunny8

   Chocolate Bunny8

   Hónapja

   Jol tetted. Xd

  • Hoppsza Sára

   Hoppsza Sára

   Hónapja

   Hehehe....

 56. Belina Levente

  Belina Levente

  Hónapja

  Cipő nélkül az ember halkabban jár

 57. HUNlip

  HUNlip

  Hónapja

  Nos szerintem nèzhető film volt de gyorsan vège lett.

 58. Emberevo Biborka

  Emberevo Biborka

  Hónapja

  Sokat elmond a filmekről hogy egy nagy jòindulattal c kategòrìàsnak nevezhető film pozitìv kritikàt kaphat.

  • Emberevo Biborka

   Emberevo Biborka

   Hónapja

   @Tamás Fekete Nem, vannak objektìv szempontok is de szèpen. A szìnèszek alakìtàsa, zene, pàrbeszèdek kidolgozottsàga, sztori felèpìtèse, kivitelezès minősège, ezeket objektìv mòdon lehet nèzni, ez a kritika, a szubjektìv de csùnyàn, az csak tetszik- nem tetszik, az nem kritika.

  • Tamás Fekete

   Tamás Fekete

   Hónapja

   @Emberevo Biborka Akkor szubjektív, de csúnyán.

  • Emberevo Biborka

   Emberevo Biborka

   Hónapja

   @Tamás Fekete A kis fejecskènkben. Ùgy hìvjàk jòizlès.

  • Tamás Fekete

   Tamás Fekete

   Hónapja

   Na ja, de hol van az a táblázat, amelyikben olvashatjuk, hogy mi számít C-nek?

 59. Krisztián Bálint

  Krisztián Bálint

  Hónapja

  A mezítelen lábakkal gondolom az volt a cél hogy így könnyebb elkerülni a zajt, vagy csak kedvezni akartak a láb fetisisztáknak

  • Imre Bacsa

   Imre Bacsa

   Hónapja

   És mi van ha jön a tél:-)megfázhatnak és akkor fennáll a tüsszögés lehetősége és az megint végzetes,nem beszélve a széna nátháról-ami szintén kész életveszély ebben a helyzetben:-)

  • Tamás Fekete

   Tamás Fekete

   Hónapja

   Na, el is mondtál mindent, amit én késve... :)

 60. CSILLAMFASZLAMA1986

  CSILLAMFASZLAMA1986

  Hónapja

  Ez az egész hang nélkül sztori számomra érthetetlenül van felkapva,az első is ócska klisés,bugyuta végű volt...

 61. Szilárd Valaki

  Szilárd Valaki

  Hónapja

  Akinek ebben a filmben köhögnie kell annak kampó! Vagy mondjuk beverek egy nagy tányér bablevest és fingok olyat hogy a szomszéd is halja akkor mi lenne? :-)

 62. Magda Varga

  Magda Varga

  Hónapja

  Vártam már pár kritikát erről a filmról (mert holnap fogom megnézni) de, ezért már konkrétan imátkoztam! 😆

 63. Vándor Magyar

  Vándor Magyar

  Hónapja

  Van cipőjük,csak vigyáznak rá és csak ünnep napokon hordják! Ilyenkor a"bug-bagok" (szörnyek) is elnézőbbek. Például hálaadáskor! Egy két sört is elpattintanak az emberekkel,közben tapasztalatokat cserélnek. Másnap meg kezdődik elölről a gyilkolászás! Nem olyan rossz fejek ezek a bug-bagok csak a libsi média torzítja el a szándékukat! Szerintem a gyíkemberek sokkal sunyibbak! Az év végi bulikon mindig megisszák a puncsot és a baileys! Ez milyen dolog már! Persze velük nem foglalkozik a média!!

 64. Rarynn

  Rarynn

  Hónapja

  végén a zene mi volt? köszi

  • Hajnalka Csott

   Hajnalka Csott

   Hónapja

   Nine Lashes - Never Back down

 65. László Ács

  László Ács

  Hónapja

  Amúgy azt tudtátok, hogy eredetileg a Hang Nélkül a Cloverfield univerzum része lett vólna!?

  • norbert arhangelsky

   norbert arhangelsky

   Hónapja

   Nagyon adja 👌

 66. Magyarósi Réka

  Magyarósi Réka

  Hónapja

  A szinkronosok imádhatják ezt a filmet😃

  • Bischoff Martin

   Bischoff Martin

   Hónapja

   @Magyarósi Réka Azt biztos :D

  • Magyarósi Réka

   Magyarósi Réka

   Hónapja

   @Bischoff Martin akkor meg az első részt szerették😀

  • Bischoff Martin

   Bischoff Martin

   Hónapja

   A 2. részben sokkal több a párbeszéd a karakterek között.

 67. Attila Mészáros

  Attila Mészáros

  Hónapja

  Lehet ez csak egy félig idetartozó kérdés, de mi a videó végén lévő zene címe?

  • Hajnalka Csott

   Hajnalka Csott

   Hónapja

   Nine Lashes - Never Back down

 68. Creepy Cage

  Creepy Cage

  Hónapja

  Anno az elő részt még moziban néztem meg az egyik haverommal. Annál a résznél, amikor a falra ki voltak rakva a régi újságcikkek a bukásról, megkérdeztem a spanomat -kicsit nagyobb hangerővel, mint terveztem-, hogy a bili kiborulásakor a hadsereg miért nem pakolt össze egy halom 40kw-s hangfalat a stadionokba, amin mondjuk Trooperr üvöltetve odavonzhatták volna az alieneket, amikre utána atomot verethettek volna. A haverom is csak ingatta a fejét, előttem meg megfordult valaki es mondta, hogy ő sem érti xD Na hát ennyire volt komolyan vehető az első rész, aminek utána a bemutató videókat leszámítva úgy a 2. mozi nem is érdekel már.

  • Lapos Ember

   Lapos Ember

   Hónapja

   @Creepy Cage Első részben kiklofoltak 1 mosómedvét, szerintem nem szarnak az élövilágra nem igazán láttam a filmben őzeket és egyéb élőlényeket

  • Creepy Cage

   Creepy Cage

   Hónapja

   @Jani SIr Meg az is szép, hogy suttogva sem beszélgethetnek, mert meghallják őket a lények, miközben amúgy az élővilágot le sem szarják. Most vagy az van, hogy szem nélkül hallás alapján tudják megkülönböztetni az emberi zajokat az állatitól/természetestől, vagy szimplán csak szar a forgatókönyv. A Bird Box számomra pont annyira szar film, mint a Hang Nélkül.

  • Jani SIr

   Jani SIr

   Hónapja

   Én azon akadtam ki, hogy kiáll egy szög a pincébe menő lépcsőből... És abban a házban már vagy másfél éve élnek! Annyira mesterkélt ez az egész szituáció... A Bird box sem volt egy annyira nagy film, de ehhez képest egy mestermű.

  • Tamás Fekete

   Tamás Fekete

   Hónapja

   Valójában nem tudjuk, hogy mennyi szörny érkezett és hova. Ha nagyvárosba is kerültek, akkor szerintem ott pillanatok alatt offoltak nagyjából mindenkit, hiszen a nagy tömeg nem képes bekussolni, valaki mindig sír, zajong vagy ugat.

 69. John Doe

  John Doe

  Hónapja

  "A Pápa sem az." - Remélem, hogy nem tévednek ide a habzószájú vallási megszállottak...

  • Antiszociális Gumimaci

   Antiszociális Gumimaci

   Hónapja

   "Senki sem számított a spanyol inkvizícióra!"

 70. Udvardi István

  Udvardi István

  Hónapja

  Szia. A rendezőnek tikos láb imádata van . Így éli ki a tikos vágyát.

  • Tamás Fekete

   Tamás Fekete

   Hónapja

   Hejj, hús levesbe én is mennyire imádom a tikos lábakat! Megy a tik nyakát, szárnyát is.

 71. SolutionMan László Farkas

  SolutionMan László Farkas

  Hónapja

  Az első rész végén találtak fegyvert a szörnyek ellen, valami hanghullám formájában. Azt hittem végül ezzel győzik le őket. És ez a húzás még csak nem is szerepel a folytatásban?

  • Nemedik

   Nemedik

   Hónapja

   De.

 72. László Ács

  László Ács

  Hónapja

  Az oké, hogy mért vannak mezítláb, amit nem értek, hogy miért nincs rajtuk legalább zokni, és hogy mások miért vannak bakancsban? A másik, hogy ha ilyen jó a lények hallása, akkor a szívdobogast is hallaniuk kell. Igaz akkor nem lenne film 😊

  • mxjbmnh3 sd5

   mxjbmnh3 sd5

   Hónapja

   @Mátyás Kassay Na ez az Esőkor hova bújnak a drága bogárkák? Beássák magukat a talajba? Vagy addig medugják hallójárataikat? Persze erre sincs válasz max a 3.részben...hehe.

  • Mátyás Kassay

   Mátyás Kassay

   Hónapja

   A realizmust az ilyen filmeknél félre kell tenni. Az alapkoncepció már csak azért is meredek, mert ha minden apró zajocska felkelti a szörnyek figyelmét, folyton össze lennénrk zavarodva szerencsétlenek. Gondoljunk csak a madárhangokra, vízfolyásokra, a szél fújására pl. a faágak között... a szereplőknek csak annyi lenne a dolguk hogy kiköltözzenek a természetbe, lehetőleg egy folyó partjára, és minden meg van oldva. Ha jól emlékszem az első részben még volt is egy olyan jelenet hogy a vízesés mellett nyugodtan tudtak beszélgetni. Arról nem is beszélve hogy mondjuk egy nagyobb esőben a szörnyek teljesen "megvakulnak".

 73. Tawny Owl

  Tawny Owl

  Hónapja

  5:12 nem kell túl bonyolítani, gondolom a HAPPENING után elszigetelődött a család és ők ezt a szokást alakították ki, hogy nagyobb eséllyel túléljenek. Máshol meg bevállalják a kopogós acélbetkós bakancsot, ha már futni kell úgyis rég rossz alapon.

  • Dwayne Hicks

   Dwayne Hicks

   Hónapja

   "HAPPENING" Facepalm?

 74. Roy croft

  Roy croft

  Hónapja

  azért járnak mezitlab mert csendesebb járást tesz tehetővé érzed a talajt a talpad alatt a leveleket az ágakat érzed azt ha ráléptél egy gajra hogy az szaraz vagy zöld ergo hajlik vagy roppan kis gyakorlassal konkrétan nesztelen jarást tesz lehetővé.én kb miota az eszemet tudom vadászok ijal néha landzsával de öltem mar késsel is még dédapám tanitott erre.ugye tény az allatoknak sokkal jobb hallásuk van mint az embernek a suttogást is érzékelik 40m röl baszott csendesnek kell lenni ahoz ha lándzsávan akarsz elkapni mondjuk egy özet értsd nemcsak a lépésednek kell némának lenni de a légzésednek is sött a szivdobogásodnak is.mindez igen komoly odafigyelést igényel koncentrálciot és nagyon komoly magass szintü tudást.ha pl bakancsba akarsz egy őzet megközeliteni hiába teszed le a labad nagyon finoman hangja lessz dübenifog vagy agra lépsz és oda a zsákmany mezitláb ez egessz más.feltetelezem ezért járnak a filmbenis mezitláb.

 75. Máté Kórik

  Máté Kórik

  Hónapja

  A cipő nélküli sétára nekem az az elméletem, hogy így sokkal könnybebb elkerülni, hogy megreccsenő faágakra, vagy egyéb hangkeltő dolgokra rálépj, hiszen rögtön érzed, hogy mi van a lábad alatt... Köszi a videót, nagyon tetszett!

  • Rajmund

   Rajmund

   20 napja

   Jaj Zoli, az értelmi fogyatékosokat kitilthatnátok innen.

  • Kinga Deli

   Kinga Deli

   27 napja

   @Hoppsza Sára nem azért írtam de egy nőnek nem ilik csunnyán beszélni kedve saci

  • Hoppsza Sára

   Hoppsza Sára

   27 napja

   @Kinga Deli Halode !!! Te se leszel mindig fiatal!!! Fáradt vagyok..nah.. azért ilyen megviselt az arcom.. Majd tudod mikor fogok kozmetikázni.. hova..?? Ide a faluba ahol mindenki utál, engemet ,meg kirohoge!!???!!!?

  • Kinga Deli

   Kinga Deli

   27 napja

   @Hoppsza Sára akkor értem és te nő vagy ?

  • Hoppsza Sára

   Hoppsza Sára

   27 napja

   @Kinga Deli Nem én! Én csak összegyűjtöm ami tényleg tanulságos, és persze egy kicsit ízlésesen humoros...! Csak mazsolázgatok az igényes családi tartalmak között..!☝️💚🤭💚☝️

 76. random handsome guy

  random handsome guy

  Hónapja

  Nekem most az első mozim hosszú idő után a kong vs godzilla volt és én imádtam.

 77. kkredmin

  kkredmin

  Hónapja

  Hát halkabban jársz cipő nélkül főleg ha futni kell de kitalálhattak volna valami megoldást maguknak hogy ne legyen feszt széthasítva a talpuk.

 78. w ww

  w ww

  Hónapja

  A film első pár percében nagy hibát követtek el mert megmutatták a szörnyet, az ember attól fél igazán amit nem ismer.

  • Jani SIr

   Jani SIr

   Hónapja

   Nem azzal van a baj, hogy megmutatják a szörnyet, hanem hogy a filmnek nincs értelme. Szörnytől manapság megijedni gáz. Egy film még lehet izgalmas szörnyekkel, de ijesztő nem. Viszont ha a cselekmény hülyeség, akkor csak fejfájást okoz a film.

  • w ww

   w ww

   Hónapja

   @Tamás Fekete Sokan mondják mert igaz most sikerúlt engem igazolnod

  • Tamás Fekete

   Tamás Fekete

   Hónapja

   Sikerült az egyik legnagyobb filmmel kapcsolatos közhelyet leírnod. Csak minden második horrorfilm kritikájában találkozni ezzel a kijelentéssel. :)

  • w ww

   w ww

   Hónapja

   @Blu-ray Fan Igen abból, de konkrétan az egész szörnyet lehet látni amikor ráugrik ez pont elég

  • Blu-ray Fan

   Blu-ray Fan

   Hónapja

   @w ww Amikor elkapja a gyereket? Mert abból kb semmit nem látni. Más nem rémlik nekem, régebben láttam.

 79. Bálint Pataki

  Bálint Pataki

  Hónapja

  Őszintén, nekem tetszett a film de valahogy nagyon kevés volt. Tényleg ígenyes volt és tényleg piszok feszült de valahogy minden nagyon kevés volt, a végén meg egyszerűen nem hittem el, hogy máris vége van

  • vcarter86

   vcarter86

   21 napja

   Nekem pont olyan érzésem volt mintha egy sorozat hosszabb epizódját látnám.

  • József Horváth

   József Horváth

   Hónapja

   ugyanezt éreztem én is!

 80. DigBick

  DigBick

  Hónapja

  én még azért emlékszem olyan otherworld korszakra, ahol Zoli sem vetette meg a jumpscare bevetését a videóiban... :D

  • Benjámin Hajnal

   Benjámin Hajnal

   16 napja

   @Otherworld lenne egy kérdésem a nemzeti gárda hogy nem állította meg ezeket a lényeket

  • Rajmund

   Rajmund

   20 napja

   Nekem a tököm ki volt vele, üvöltöttem tőle olyanokat hogy a szomszéd másnap megkérdezte mi bajom volt.

  • Samuel Ivascu

   Samuel Ivascu

   Hónapja

   @o Kinek a pap, kinek a papné. A jumpscareket JÓL megcsinálni művészet, van az olcsó, run of the mill, ótvar, fos, 2km ről látható jumpscare, de van az, ahol jól fel van építve, belejátszik a film hangulatába és nincsen túltolva. Amiben egyet kell értsek Zolival az az, hogy amikor minden jumpscaret óriási hangrobbanás kísér, az gyatra. Olyankor nem is a scene ijeszt meg, hanem a hang dinamikája, mert annyira out of place. Nagyon megnéznék egy full rezignált, halk jumpscaret. Ha valaki tud, ajánljon pls. (Azért a film legyen mellette okés)

  • o

   o

   Hónapja

   @Otherworld Én a helyedben annyira nem büszkélkednék ezzel! Ritka egy pofátlan és aljas dolog a jumpscar és pont nem egy ilyen csatornától várná ezt az ember.

  • SolutionMan László Farkas

   SolutionMan László Farkas

   Hónapja

   Egyfolytában erre vártam egyébként 🤣

Következő